لحظه ها

لحظه ها

مهاجرت به دانمارک

 

مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک بسیار پرطرفدار است ، بنابراین لازم است درباره این کشور آگاهی کافی داشته باشید. اگر

بخواهید در مدت کمتر از سه ماه در دانمارک بمانید می توانید با گرفتن ویزای شینگن این اجازه را کسب کنید. اما

با گرفتن این ویزا اجازه کار در دانمارک را ندارید.

 

دانمارک کشوری عضو اتحادیه اروپا است. پایتخت این کشور کپنهاگ است. اختلاف طبقاتی در کشور دانمارک

بسیار کم می باشد. کشور دانمارک ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار نفر ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.

مردم این کشور به زبان دانمارکی صحبت می کنند. دانمارک آب و هوایی معتدل دارد. این کشور با آلمان مرز

خشکی دارد و با کشورهای نروژ و سوئیس مرز مشترک دارد. دانمارک دو بار تا کنون به عنوان شادترین کشور

جهان انتخاب شده است. حکومت دانمارک پادشاهی است. واحد پولی این کشور کرون دانمارک است.

 

راه های اقامت در دانمارک

سرمایه گذاری در دانمارک؛

تحصیل در دانمارک؛

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج؛

ویزای کار در دانمارک.

مهاجرت به دانمارک - اقامت در دانمارک - سرمایه گذاری در دانمارک - تحصیل در دانمارک - ویزای کار در دانمارک
 

ویزای کار در دانمارک

برای اقامت کاری در دانمارک به یک کارفرمای دانمارکی نیاز است. ابتدا کارفرما باید عنوان کاری مورد نظر خود

را به مدت 3 ماه در دانمارک و سپس 3 ماه در کشورهای اروپایی آگهی نماید . در صورتی که فردی برای این

عنوان پیدا نشود می تواند از نیروی کار خارج از اتحادیه اروپا بهره بگیرد. بنابراین این روش مهاجرت محدودیت هایی

دارد.

راه دیگر این است که ابتدا با ویزای تحصیلی در دانمارک به تحصیل بپردازید و سپس می توانید برای اقامت کاری

اقدام کنید. که این روش از روش قبلی آسان تر می باشد. مهاجر می تواند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را

نیز همراه ببرد. یعد از 5 سال متقاضی واجد شرایط دریافت اقامت دائم می شود.

در دانمارک مشاغل زیادی وجود دارد که در آن کمبود کارگران واجد شرایط وجود دارد. اگر در یکی از این مشاغل مهارت

داشته باشید، می توانید در مدت زمان بسیار کمی به اقامت دانمارک برسید.

 

تحصیل در دانمارک

یکی از راه های کسب اقامت دانمارک از طریق تحصیل می باشد. برای تحصیل در دانمارک باید هزینه ای پرداخت

شود ، این مقدار حدود ۱۲۰۰۰ یورو در سال می باشد. شما باید در دانشگاه مورد نظر پذیرفته شوید. برای کمک

هزینه های تحصیلی خود می توانید 10 تا 30 ساعت در هفته کار کنید. برای کسب ویزای تحصیلی دانمارک نیاز

است که شما کپی پاسپورت و شناسنامه، مدارک مقاطع تحصیلی گذشته و ریز نمرات را ارائه دهید. همچنین

شما باید ثایت کنید که می توانید هزینه های تحصیلی خود را بپردازید و باید مدرک معتبر زبان نیز داشته باشید.

شما می توانید بعد از فارغ التحصیلی با پیدا کردن شغل اقامت کاری دانمارک را کسب نمایید زیرا پس از اتمام تحصیل

اقامت شما به مدت ۶ ماه تمدید خواهد شد.

مهاجرت به دانمارک - اقامت در دانمارک - سرمایه گذاری در دانمارک - تحصیل در دانمارک - ویزای کار در دانمارک
 

سرمایه گذاری در دانمارک

کشور دانمارک از طریق سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی اجازه اقامت صادر می کند. شما می توانید

از طریق سرمایه گذاری در دانمارک اقامت این کشور را دریافت کنید.

سرمایه گذاری امکان اقامت دائمی را فراهم می کند. سرمایه گذاری انجام شده باید برای اقتصاد کشور دانمارک

مفید باشد.

برای ثبت شرکت در دانمارک به یک شریک دانمارکی نیاز است. برای ثبت شرکت لازم است که سرمایه گذار

در کشور دانمارک حضور داشته باشد، تمکن مالی داشته باشد و بتواند هزینه های زندگی خود و خانواده اش را

پرداخت نماید ، سرمایه گذاری او مورد قبول دولت دانمارک واقع شود و حداقل ۲ نفر نیروی کار از شهروندان

دانمارک را استخدام نماید .

پروسه ثبت شرکت ۳ تا ۴ ماه طول می کشد. ابتدا اقامت 3 ساله تعلق می گیرد . کپی شناسنامه و گواهی

سوابق کاری و ترجمه آنها، گذرنامه معتبر، افتتاح حساب بانکی، اساسنامه شرکت و اثبات تمکن مالی متقاضی

لازم است.

کشور دانمارک در سال ۲۰۱۶، بهترین کشور اروپایی جهت سرمایه گذاری معرفی شد. میزان مالیات بر درآمد

شرکتها در این کشور پایین است.

 

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

از طریق ازدواج با یک شهروند دانمارکی می توانید اقامت دائم کسب کنید. اما این ازدواج باید مورد تایید کشور

دانمارک و قانونی صورت گرفته باشد. شما و همسرتان باید ثابت کنید که توانایی پرداخت مخارج خود و خانواده تان

را دارید.

ضمن اینکه برای این ازدواج هیچ کدام از طرفین نباید دارای همسر باشند و داشتن سن بالای 24 سال اجباری

است. بدین طیق به شما اقامت دانمارک داده می شود.

مهاجرت به دانمارک - اقامت در دانمارک - سرمایه گذاری در دانمارک - تحصیل در دانمارک - ویزای کار در دانمارک
 

برای مهاجرت به کشور های اروپایی لازم است که با بهترین راه مهاجرت به اروپا آشنایی داشته باشید.

راه های زیادی برای اقامت وجود دارد. اقامت کاری در اروپا و اخذ ویزای فوری اروپا راه ساده ای نیست. که

این کار نیازمند این است که آشنایی کافی در این مورد داشته باشید. شرکت مهاجرتی مونتیکال که از

اعضای با تجربه و متخصص تشکیل شده است، با همه این راه ها آشنایی کافی داشته و می تواند در

امر اقامت همراه شما باشد.

+ نوشته شده در  شنبه 15 دی 1397ساعت 14:33  توسط bahar